Ajax Jeweller

Ajax hälytinjärjestelmien turvallisuusominaisuudet ovat huippuluokkaa, mutta sen lisäksi se on äärimmäisen tyylikäs ja käyttömukavuudeltaan ylivoimainen. Ajax murtohälytin mahdollistaa laajat turvallisuus- ja automaatio-ominaisuudet, kuten valojen, vesiventtiilin, lämpötilan ja polttoainekorkin ohjaus sekä ilmanlaadun tarkkailu. Kaikki Ajaxin käytössä on helppoa, valvontakameratkin liitetään helposti pelkän QR-koodin avulla.

Langaton Jeweller-tekniikka mahdollistaa jopa 2000 metrin etäisyyden ilmaisimiin (avoimessa tilassa). Kommunikointi on kaksisuuntaista ja salattua, ja hälytinjärjestelmä tarkistaa laitteiden toiminnan määräajoin. Käyttäjä saa välittömästi ilmoituksen toimimattomista laitteista.

DSC Power NEO

DSC Power NEO yhdistää Power-sarjan perinteisen silmukkarakenteen ja langattoman PowerG-tekniikan. Power NEO on hybridijärjestelmä, jota voi laajentaa sekä kaapeloitavilla että langattomilla lisälaitteilla. Lopputuloksena on mukautuva, monikäyttöinen ja kustannustehokas kokonaisuus, joka soveltuu vaativimpiinkin hälytysjärjestelmätarpeisiin.

DSC hälytysjärjestelmiä voidaan ohjata Connect Alarm -mobiilisovelluksella. Sisä- ja ulkotiloihin saatavat kamerailmaisimet lähettävät puhelinsovellukseen automaattisesti kuvia, mikäli ne havaitsevat liikettä kohteessa.

DSC-10

DSC-10 on DSC:n täysin langaton hälytysjärjestelmä, joka käyttää PowerG-tekniikkaa. PowerG-verkkotekniikassa yhdistyvät luotettavuus, erittäin pitkät langattomat kantomatkat sekä energiatehokkuus. DSC-10 hälytysjärjestelmään voidaan yhdistää kaikki DSC PowerNEO -ilmaisimet. DSC-10 on ohjattavissa älypuhelinsovelluksella.

POWERMASTER

PowerMaster langattomassa hälytinjärjestelmässä yhdistyvät luotettavuus ja suorituskyky. PowerMaster käyttää Visonicin langatonta PowerG-verkkoteknologiaa, jonka avulla keskuksen ja ilmaisimien välinen kantomatka on uskomaton. Keskukset, näppäimistöt, kauko-ohjaimet ja laaja ilmaisinvalikoima ovat ominaisuuksiltaan laadukasta PowerMaster-tasoa.

DAHUA

Dahuan uuden sukupolven langattomissa hälytysjärjestelmissä yhdistyy asennushelppous, hieno ulkonäkö, luotettava kommunikointi sekä toimintavarmuus. Keskuslaitteen ja langattomien ilmaismien välinen etäisyys toisistaan voi olla jopa 2000m vapaassa tilassa. Hälytykset voidaan siirtää 5:lle eri vastaanottajalle SMS-viestillä, äänipuheluna ja luonnollisesti myös DMSS-sovellukseen ja hälytyskeskuksen IP-vastaanottimeen.

Helppokäyttöisellä suomenkielisellä DMSS-sovelluksella voit vastaanottaa ilmoituksia & hälytyksiä reaaliajassa, sekä ohjata ja hallita laitteita etäältä. DMSS-sovelluksen kautta voit myös helposti linkittää yhteen olemassa olevan Dahuan videovalvontajärjestelmän sekä hälytysjärjestelmän, joka mahdollistaa kamerakuvan avaamisen yhdellä painalluksella hälytysilmoituksesta.

Pyydä tarjous: Kodin turvajärjestelmäPyydä tarjous: Yrityksen turvajärjestelmä